Apartmani Petrovac SV44, Petrovac na moru

Nova kuća koja se nalazi na 450m od plaže, u blizini lokalne autobuske stanice ima:

A. Trokrevetni studio na prvom spratu sa francuskim i extra ležajem, kuhinjom, kupatilom, balkonom sa pogledom na more, kablovskom TV i klimom.

B. Apartman za četvoro na prvom spratu ima odvojene spavaće sobe sa francuskim i odvojenim ležajem, kuhinju sa extra ležajem, kupatilo, balkon sa pogledom na more, klimu i kablovsku TV.

C. Apartman za šestoro na visokom prizemlju ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom, spavaću sobu sa razdvojenim krevetima, veliku dnevnu sobu sa trosedom, trpezariju i kuhinju u sklopu dnevne sobe, kupatilo, kablovsku TV, klimu i terasu sa pogledom na more.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz