Hotel Djurkovic, Petrovac na moru

Hotel Djuric je objekat koji se nalazi u Petrovcu na moru na oko 200m udaljen od glavne Petrovacke plaze. U sklopu objekta se nalazi 20 luksuzno opremljenih soba, recepcija i restoran koji pruza usluge ishrane svojih gostiju. Sobe koje se nalaze u objektu su razlicite po broju lezaja. Tako se u najboljoj meri moze izaci u susret najraznovrsnijim zahtevima gostiju.

Sve sobe su opremljene svojim kupatilom, air-conditionem, kablovskom televizijom, kuhinjom sa friziderom, telefonom i terasom. Cetiri dvokrevetne sobe su jedine koje nisu sacinjene iz dve prostorije, sve druge sobe su vece i cine ih dve prostorije koje su fizicki potpuno odvojene. Deset trokrevetnih soba, i sest cetvorokrevetnih soba koje su ujedno i najkomforniji smestaj u objektu.

U objektu se podrazumeva svakodnevna usluga sobarica, svakodnevna promena peskira kao i zamena posteljine svakih pet dana. Nesto sto ne treba zaboraviti je mogucnost pranja stvari koje su Vam neophodne u nasem veseraju. Sobe imaju potpuno opremljenu kuhinju sa friziderom za najneophodnije potrebe jedne porodice. Posebno zelimo da istaknemo da u nekim sobama se pruza fantastican pogled preko nase palme koja je najveca u Petrovcu.

Od dvadeset soba samo dve nemaju svoj balkon, dok ostale poseduju lepe terase sa stolom i stolicama. Moguce probleme sa snabdevanjem vodom smo prevazisli na taj nacin sto smo stvorili svoje rezerve vode koje se brinu za odrzavanje normalnog pritiska te nestajanja vode nama.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz